Wie zit er achter het merk Donqui Equine?

Wie zit er achter Donqui?

Een droom die werkelijkheid werd

Donqui Equine is de droom van Esmee, die in 2021 tot leven kwam. Zelf had Esmee moeite met het vinden van een kwalitatief betaalbare rijbroek of rijlegging. Daar moest verandering in komen vond zij zelf! Sinds September 2023 verkopen wij ook producten van het merk Harry's Horse. Esmee wil graag een breed aanbod aan haar klanten kunnen bieden. In Juni 2024 is het duurzame merk PIPPA SOAP ook aan het lijstje toegevoegd.

Een persoonlijke touch

Esmee is nauw betrokken bij alle aspecten van Donqui, van het ontwerpen van de producten tot het selecteren van de materialen en het inpakken van de bestellingen. Ze streeft ernaar om een persoonlijke touch te geven aan elk aspect van het merk.

Vanwaar de naam Donqui?

De naam Donqui is een ode aan haar eigen paard, Carrera. Carrera is een schimmel en heeft nog al grote oren waardoor hij vaak Ezel wordt genoemd. Nu klinkt Donkey niet zo mooi, dus heeft Esmee er Donqui van gemaakt. 

 
Het team achter Donqui

Achter Donqui staat een klein team van gedreven mensen die allemaal geloven in de visie van Esmee. Samen werken ze hard om van Donqui een succes te maken.

Benieuwd naar Donqui?

Neem een kijkje in de webwinkel of volg Donqui op sociale media om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en avonturen.

Webwinkel: www.donquiequine.nl
Instagram: https://www.instagram.com/donqui_equine/
Facebook: https://www.facebook.com/DonquiEquine

Terug naar blog